Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CALÇOTADA 2024

Data i hora febrer 14 de 7:30 am a 6:00 pm
Preu €67
Inscriu-te a l'activitat!

Pots inscriure't sol/a o amb la teva parella


Inscriure'm a l'activitat

– Descripció de l'esdeveniment

  • Dimecres 14 de febrer 2024
  • Sortida del Local Social (plaça Marcet):  7:30
  • Sortida del camp de fútbol: 7:40
  • Quota única:  67,00 euros *
  • Termini d’inscripció màxim el 31 de gener, o abans si s’esgoten les 59 places disponibles, que assignarem per rigorós ordre de recepció.

* Cada soci pot anar acompanyat per una altra persona al mateix preu que el soci. Per cada acompanyant suplementari carregarem al soci un complement de 5 euros a la quota anual.

Sortida de Sabadell en direcció a Tàrrega, fent una parada pel camí per esmorzar (pa de pagès amb tomàquet, embotits, vi, aigua, cafè o tallat).

Arribats a Tàrrega visitarem la finca Mas de Colom. Aquesta finca, seu de la CASA BORGES, ocupa una extensió de 80 hectàrees formada per un mosaic de plantacions d’ametllers, nogueres, pistatxers i oliveres i és un mas antic que ofereix una experiència immersiva a través d’audiovisuals que mostren al visitant la història dels antics edificis i les característiques dels productes Borges. En el curs d’aquesta visita viurem l’experiència de participar en un tast d’oli d’oliva i fruita seca i de l’obsequi de 2 productes de la Casa Borges.

Tot seguit anirem a Balaguer, capital de la Noguera a les comarques de Lleida, on farem una visita guiada i entre altres coses podrem veure la plaça mercadal d’origen medieval, que és la plaça porticada més gran de Catalunya i on encara es celebra en dissabte el seu mercat setmanal. El nucli antic també conserva estructures medievals com el carrer de baix, el castell formós d’origen àrab, l’església gòtica de Santa Maria, el Santuari del Sant Crist, el convent de Sant Domènec i les seves muralles.

Disposarem de temps lliure fins anar a dinar al Restaurant El Faro, al mateix Balaguer, on a la sobretaula tindrem ball fins l’hora de tornar a Sabadell.

MENÚ

❖ Calçots i carxofes amb salsa romesco (sense límit)

❖ Escudella de pagès

❖ Xai i botifarra amb mongetes

❖ Crema catalana

❖ Pa, vi, aigua, cava i gotes