Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CIRQUE DU SOLEIL

Data i hora abril 11 de 6:15 pm a 10:00 pm
Preu €79,40
Inscriu-te a l'activitat!

Pots inscriure't sol/a o amb la teva parella


Inscriure'm a l'activitat

– Descripció de l'esdeveniment

  • Dijous, 11 d’abril 2024
  • Sortida de plaça Dones del tèxtil a les 18:15 hores.
  • Sortida del camp de futbol a les 18:25 hores.
  • Quota única per persona 79,40 euros *   **
  • Termini d’inscripció màxim el 5 de febrer, o abans si s’esgoten les 71 localitats que tindrem disponibles i que s’assignaran, com sempre, per RIGORÓS ordre d’inscripció.

* Butaca 68 euros + autocar 11,40 euros. (el preu de l’autocar podria variar lleugerament en funció del nombre d’inscrits).

**  Cada soci pot anar acompanyat per una altra persona al mateix preu que el soci. Per cada acompanyant suplementari carregarem al soci un complement de 5 euros a la quota anual.

NOTA:  El Cirque du Soleil obliga a fer el pagament  de les entrades, amb aquest bon descompte de grup, dos mesos abans. Per aquest motiu, el càrrec de les vostres inscripcions el farem cap el 7 de febrer.

Alegria ha estat recreada com una obra mestra atemporal del Cirque du Soleil perquè en gaudeixi una nova generació. Al centre d’un regne que ha perdut el rei, Alegria observa el conflicte entre l’ordre establert i un nou moviment que anhela l’esperança i el rejoveniment. D’una banda, hi ha els aristòcrates i el seu suposat rei, un boig que reclama el tron ​​i vol mantenir el sistema actual. I, per altra banda, un moviment nou i humà que sorgeix dels carrers per desafiar l’autoritat establerta.