Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

IFIGÈNIA, de Eurípides: Teatre Lliure de Montjuïc

Data i hora maig 16 de 5:30 pm a 11:00 pm
Preu €35,80
Inscriu-te a l'activitat!

Pots inscriure't sol/a o amb la teva parella


Inscriure'm a l'activitat

– Descripció de l'esdeveniment

Adaptació d’Albert Arribas

Intèrprets:  Pere ARQUILLUÉ, Emma VILARASAU, Marta Ossó, Pau Vinyals i 6 actors més!

Sortida de la plaça Dones del tèxtil a les 17:15 hores

Sortida del camp de futbol a les 17:20 hores

Quota única per persona  35’80 euros     *  **

Termini d’inscripció màxim el 05 d’ABRIL. Tenim 32 localitats disponibles que s’assignaran, com sempre, per rigorós ordre d’inscripció.

*  Butaca teatre  24  euros + autocar   11’80  euros  (el preu de l’autocar variarà molt lleugerament en funció del nombre d’inscrits)

**  Cada soci pot anar acompanyat per una altra persona al mateix preu que el soci. Per cada acompanyant suplementari carregarem al soci un complement de 5 euros a la quota anual.

NOTA IMPORTANT: 

Els que hagin contestat l’enquesta prèvia, NO estan inscrits…

De SEGUIR interessats, CAL QUE S’INSCRIGUIN TOT SEGUIT. No s’acabessin les localitats!

Ifigènia, la filla d’Agamèmnon i Clitemnestra i germana d’Orestes –el futur legitimador de la democràcia a Atenes– ha de ser sacrificada perquè els déus bufin a favor dels soldats grecs i puguin arribar a Troia per recuperar Helena. Mentre el seu pare es debat entre matar o no matar la filla, l’exèrcit es desespera acampat a la platja. Aviat es quedaran sense menjar, l’estiu és a tocar, la impaciència augmenta, l’atmosfera és sufocant… I, un cop més, la noia verge és a punt de ser sacrificada. Però qui és Ifigènia? La noia que accepta ser immolada pel bé comú o la víctima que acaba representant la bondat més pura? Una noia innocent o una dona conscient? Algú modèlic que cal homenatjar? Una còmplice de la violència? O una rebel?