Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Teatre Borràs: FITZROY 4 DONES AL LÍMIT

Data i hora gener 18 de 5:45 pm a 11:00 pm
Preu €33,72
Inscriu-te a l'activitat!

Pots inscriure't sol/a o amb la teva parella


Inscriure'm a l'activitat

– Descripció de l'esdeveniment

FITZ-ROY 4 DONES AL LÍMIT

  • Dijous, 18 gener 2024
  • Sortida de plaça Dones del tèxtil a les 17:45 hores.
  • Sortida del camp de futbol a les 17:55 hores.
  • Quota única per persona 33’72 euros *   **
  • Termini d’inscripció màxim el 21 de desembre, o abans si s’esgoten les 80 localitats que s’agafaran, com sempre, per RIGORÓS ordre d’inscripció.

*    Butaca teatre 22,72 euros + autocar 11 euros. (el preu de l’autocar variarà lleugerament en funció del nombre d’inscrits).

**  Cada soci pot anar acompanyat per una altra persona al mateix preu que el soci. Per cada acompanyant suplementari carregarem al soci un complement de 5 euros a la quota anual.

FitzRoy, Quatre dones al límit, és la nova comèdia de Jordi Galceran (El mètode Gronholm) dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per quatre actrius de primer nivell; Sílvia BelMíriam IsclaSara Espígul i Mima Riera.

Quatre escaladores estan a mitja ascensió del Fitzroy, una muntanya situada al camp de gel de la Patagònia sud, entre Argentina i Xile, una de les vies d’escalada més complicades del món i mai assolida per una cordada femenina. El mal temps les ha fet aturar i, mentre esperen que les condicions millorin, arrecerades en un sortint de la roca, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar de si tirar endavant l’ascensió o rendir-se. Continuar significaria assumir riscos que no havien previst i que poden posar en perill les seves vides, rendir-se seria renunciar a la possibilitat d’assolir una fita que potser no podran repetir mai.