Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Teatre en petit format : DOMICILI INCONEGUT

Data i hora març 7 de 8:00 pm a 9:30 pm
Inscriu-te a l'activitat!

Pots inscriure't sol/a o amb la teva parella


Inscriure'm a l'activitat

– Descripció de l'esdeveniment

Benvolguts socis,

Us informem que el proper dia 7 de Març es farà una activitat al local social: Teatre de petit format

En aquesta ocasió es representarà l’obra:  DOMICILI INCONEGUT, a càrrec de la companyia Somdos Teatre. Hi haurà un aforament màxim de 40 persones, i les localitats s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. Donat el reduït aforament, les inscripcions podran ser com a màxim d’un soci més un acompanyant.

En cas de que la demanda superi àmpliament l’aforament es preveu realitzar una segona representació d’aquesta obra en una data que ja es programarà.

L’entrada serà gratuïta i es farà servir el sistema de taquilla inversa, que consisteix en que cada assistent al final de l’acte, doni ,voluntàriament, la quantitat que consideri. Tot i que aquesta quantitat és lliure, l’Associació com a referencia, considera que un import al voltant del 10€ seria una compensació adequada. L’import recaptat es donarà íntegrament a la companyia de teatre.

Volem agrair l’esforç i feina feta pel nostre consoci Josep Mº Roviralta en la posada en marxa d’aquesta nova experiència.

Aquesta iniciativa inicialment es considera una prova pilot i si hi ha prou interès per part dels socis es plantejarà planificar una temporada d’obres d’aquest tipus.

Data i hora: 7 de Març a les 20:00h al local social

Durada de l’espectacle: 65 minuts.

 

SINOPSI:

Domicili Inconegut

– Dos amics i una gran amistat que només un fanatisme podia esberlar.

L’any 1938, una escriptora nordamericana, amb el pseudònim de KRESMANN TAYLOR, avisava del perill dels totalitarismes. La profecia es va cumplir i segueix vigent.

Unes cartes entre els dos amics separats per l’atlàntic ens resumeixen la història.

DAVID SERRANO i JOSEP MºROVIRALTA hi posen les paraules.

MARTIN CACERES amb el seu cel.lo, el sentiment.

 

LA COMPANYIA DE TEATRE:

Somdos teatre es va formar per dur a l’escenari Domicili Inconegut, adaptació de l’obra de C. Kressmann Taylor, Adreça desconeguda (1938). Més de tres anys pels escenaris de Catalunya. Més d’un centenar de representacions en teatres, cinemes, auditoris, jardins i salons diversos. Josep M. Roviralta porta molts anys als escenaris a TIC Teatre i David Serrano, expert en totalitarismes, va formar part del grup Kalamar.sa teatre dirigit pel prestigiós director Pere Riera.