Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Teatre Goya : EL FAVOR

Data i hora juny 6 de 6:00 pm a 10:00 pm
Preu €27.50
Inscriu-te a l'activitat!

Pots inscriure't sol/a o amb la teva parella


Inscriure'm a l'activitat

– Descripció de l'esdeveniment

Interpretada per Marc Rodriguez, Eduard Buch, Jordi Rico, David Marcé

 Dijous, 6 juny 2024

  • Sortida de plaça Dones del tèxtil a les 18:00 hores.
  • Sortida del camp de futbol a les 18:10 hores.
  • Quota única per persona 27,50 euros *   **
  • Termini d’inscripció màxim el 13 de maig, o abans si s’esgoten les 60 butaques de platea, centrals a les primeres files. Localitats que s’agafaran, com sempre, per RIGORÓS ordre d’inscripció.

*    Butaca teatre 18,50 euros + autocar 9,00 euros. (el preu de l’autocar variarà lleugerament en funció del nombre d’inscrits).

**  Cada soci pot anar acompanyat per una altra persona al mateix preu que el soci. Per cada acompanyant suplementari carregarem al soci un complement de 5 euros a la quota anual.

Què estaries disposat a fer per un amic?

Cesc, un home de quaranta-tants, vol ser pare. Fa anys que ell i Clara, la seva dona, ho estan intentant i no ho aconsegueixen, així que organitza un sopar per demanar un petit favor als seus millors amics.

Ells quatre es coneixen de tota la vida, s’estimen i ho saben tot els uns dels altres. Estan acostumats a parlar-se amb ironies i bromes, però la petició de Cesc els obligarà a ser absolutament sincers, provocarà discussions i els portarà a qüestionar-se què és la paternitat, la família, la confiança, i sobretot la seva amistat, i descobriran que potser no els ho expliquen tot.

El que semblava que havia de ser un sopar qualsevol, acabarà sent una nit que no oblidaran mai.