Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TEATRE GOYA: Els Conqueridors

Data i hora gener 4 de 5:45 pm
Preu €31.50
Inscriu-te a l'activitat!

Pots inscriure't sol/a o amb la teva parella


Inscriure'm a l'activitat

– Descripció de l'esdeveniment

  • Dijous, 4 gener 2024
  • Sortida de plaça Dones del tèxtil a les 17:45 hores.
  • Sortida del camp de futbol a les 18:00 hores.
  • Quota única per persona 31’50 euros *   **
  • Termini d’inscripció màxim el 7 de desembre, o abans si s’esgoten les 55 localitats que s’agafaran, com sempre, per RIGORÓS ordre d’inscripció.

*    Butaca teatre 21,00 euros + autocar 10,50 euros. (el preu de l’autocar podria variar lleugerament en funció del nombre d’inscrits).

**  Cada soci pot anar acompanyat per una altra persona al mateix preu que el soci. Per cada acompanyant suplementari carregarem al soci un complement de 5 euros a la quota anual.

 

Autor: Ramón Madaula

Director Josep Mª Mestres

Intèrprets: Moha Amazian, Xavier Bertran (lo Cartanyà), Roger Coma, Tilda Espluga, Mònica Glaenzel, Ramon Madaula i Vanessa Segura

 

3, 2, 1, acció! Aquesta comèdia té lloc en un plató de televisió on s’hi grava una sèrie històrica. És un rodatge esbojarrat, una producció audiovisual per a una gran plataforma.

Està tot a punt, però l’actor principal, que fa de Jaume I, tot i haver-se documentat exhaustivament, no se’n surt, no troba el personatge, no aconsegueix una interpretació versemblant. Els nervis son evidents i els productors estan inquiets. Però… què passaria si de sobte aparegués del passat el mateix Jaume I amb la intenció d’explicar la seva versió de la història?

Conqueridors és una comèdia èpica, una oportunitat única per colar-se a un plató i descobrir tots els secrets que es couen en un rodatge televisiu. Estàs a punt?