Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Teatre Nacional de Catalunya : ELS WATSON

Data i hora març 14 de 5:15 pm a 11:00 pm
Preu €35
Inscriu-te a l'activitat!

Pots inscriure't sol/a o amb la teva parella


Inscriure'm a l'activitat

– Descripció de l'esdeveniment

  • Dijous, 14 març 2024
  • Sortida de plaça Dones del tèxtil a les 17:15 hores.
  • Sortida del camp de futbol a les 17:25 hores.
  • Quota única per persona 35 euros *   **
  • Termini d’inscripció màxim el 27 de febrer, o abans si s’esgoten les 46 localitats que ens pot cedir com a màxim el TNC i que s’agafaran, com sempre, per RIGORÓS ordre d’inscripció.
  • El càrrec en compte es farà el 28 de febrer

*    Butaca teatre 24 euros + autocar 11 euros. (el preu de l’autocar variarà lleugerament en funció del nombre d’inscrits).

**  Cada soci pot anar acompanyat per una altra persona al mateix preu que el soci. Per cada acompanyant suplementari carregarem al soci un complement de 5 euros a la quota anual.

 

Sinopsi

 L’Emma Watson té dinou anys i acaba d’arribar a la ciutat, i tant ella com les seves germanes s’han de casar ràpidament. Si no, s’enfronten a la pobresa, la solteria o, pitjor encara: una eternitat amb el seu germà boig i la seva esposa horrible.

Afortunadament, hi ha molts pretendents potencials amb qui ballar. Però hi ha un problema: Jane Austen no va acabar la història. Qui escriurà ara el final feliç d’Emma? Basada en la novel·la incompleta de l’autora, la peça es pregunta què poden fer els personatges quan el seu autor els abandona.

Els personatges d’Els Watson, la novel·la inacabada de Jane Austen, han hagut d’esperar més de dos se­gles perquè algú els portés a l’escenari i poder acabar d’explicar la seva història, just des d’on l’autora l’havia deixa­da.

L’anglesa Laura Wade, guanyadora del prestigiós Premi Laurence Olivier, signa aquesta obra de teatre contemporani, brillant i magnètica, que ha estat tot un fenomen recentment a Londres i que pujarà a la Sala Gran amb 18 intèrprets.