Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Teatre Poliorama: THE PARTY

Data i hora octubre 19, 2023 de 6:15 pm a 9:00 pm
Preu €31.50
Inscriu-te a l'activitat!

Pots inscriure't sol/a o amb la teva parella


Inscriure'm a l'activitat

– Descripció de l'esdeveniment

Janet ha organitzat una petita festa per celebrar el seu nomenament com a Ministra de Sanitat britànica. A l’esdeveniment acudeixen la seva amiga April i el seu marit alemany, que s’autodefineix com a remeier espiritual; la professora Martha amb la seva parella, Jinny, un xef de renom; i una companya de feina, Marianne, amb el seu marit, el banquer Tom.

El que comença sent una celebració amistosa acaba de la manera més inesperada a mesura que els convidats revelen sorprenents notícies.

Adaptat i dirigit per Sergi Belbel amb un repartiment de luxe: Àngels Gonyalons, Biel Duran, Marta Ribera, Queralt Casasayas, Montse Guallar, Jordi Día i Lluís Soler.

  • Dijous, 19 d’octubre 2023
  • Sortida de plaça Dones del tèxtil a les 18:15 hores.
  • Sortida del camp de futbol a les 18:20 hores.
  • Quota única per persona 31,25 euros *   **
  • Termini d’inscripció màxim el 30 de setembre, o abans si s’esgoten les 55 localitats que s’assignaran, com sempre, per RIGORÓS ordre d’inscripció.

*    Butaca teatre 22,25 euros + autocar 9,00 euros. (el preu de l’autocar podria variar lleugerament en funció del nombre d’inscrits).

**  Aprovat en la recent Assemblea: Cada soci pot anar acompanyat per una altra persona al mateix preu que el soci. Per cada acompanyant suplementari carregarem al soci un complement de 5 euros a la quota anual.