Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Viatge a Bretanya

Data i hora juny 9 a juny 16
Inscriu-te a l'activitat!

Pots inscriure't sol/a o amb la teva parella


Inscriure'm a l'activitat

– Descripció de l'esdeveniment

 

BRETANYA 2024

Del  9 al 16 Juny

ITINERARI

DÍA 9. BARCELONA – NANTES-VITRE -FOUGÉRES

Sortida des de Sabadell a l’aeroport de Barcelona en privat.

Sortida del vol des de Barcelona amb destinació Nantes i arribada a les 09:05 h,. Recollida de maletes i començarem el nostre recorregut per Bretanya . amb primera parada a Vitré . Situada a la regió francesa de Bretanya el seu castell, carrerons i les seves cases medievals perfectament restaurades i amb una gran riquesa patrimonial que et submergiran en una altra època. Dinar en restaurant i continuació a Fougéres, catalogada com a ciutat d’art i d’història, Fougères compta amb un ric patrimoni del qual et pots quedar penjat. Sens dubte una de les seves joies és el seu castell(entrada inclosa). Trasllat a l’ Hotel, sopar i allotjament

DIA 10. FOUGÉRES- MONT SAINT MICHEL- SAINT MALO- DINAN

Esmorzar. A l’hora indicada sortim cap a Mont Saint Michel (entrada inclosa) i la seva impressionant abadia, al costat del riu Couesnon, zona famosa per les seves grans marees. Aquest és el lloc més visitat de França després de París. Declarat monument històric el 1962, figura des del 1979 a la llista del patrimoni de la humanitat de la Unesco. Tot i que no és de la Bretanya i si Normandia mereix la pena la seva visita . Continuació a St Malo, visita del seu centre històric on podrem passejar pels seus animats carrerons, pel seu nucli antic ; recorrerem aquesta ciutat emmurallada, amb els seus antics forts a la costa i la seva espectacular catedral a la desembocadura del riu Rance . Continuació a Dinan, ciutat bretona amb més de mil anys d’història. És un dels principals focus turístics del nord de Bretanya francesa, degut sobretot a la seva arquitectura de sabor medieval. Un dels principals encants són les muralles, ja que s’han conservat en bona part del seu antic traçat, i en alguns punts s’han obert al públic. Trasllat a l’ Hotel, sopar i allotjament.

DIA 11. DINAN- SANT BRIEUC -LOCRONAN- PLEYBEN- QUIMPER

Esmorzar . Sortida cap a les localitats de Saint Brieuc, capital del departament de Costes d’Armor, passejarem pel nucli antic que té venerables edificis de granit i cases d’entramat de fusta, mentre que el port de Légué a l’estuari del riu Gouët ressona amb cents d’anys d’activitat marítima; continuació a Locronan i Pleyben, dues autèntiques joies que romanen dormides entre l’antic esperit del ritual celta dels primitius gals i l’ambient bretó. Breu parada a Locronan, un dels pobles més bonics de França que sembla haver-se aturat en el temps, la seva plaça amb cases de granit de color gris blavós amb teulades de pissarra, el seu pou i la seva església, compon un magnífic conjunt arquitectònic únic a Bretanya. Pararem també a Pleyben, on podrà descobrir una de les més imponents esglésies amb un fi i detallat “Calvari. Prosseguirem fins a Quimper, arribada a l’Hotel,. Sopar i allotjament.

DIA 12. QUIMPER – CONCARNEAU – LORIENT – RENNES

Esmorzar a l’hotel . Al matí visita de Quimper, , una de les poblacions més belles de la regió, punt de referència de la cultura celta, amb les seves pintoresques construccions, les imponents torres bessones de la catedral de St. Corentin, els seus carrers empedrats i les seves cases d’entramat de fusta . Continuació a Lorient i Concarneau, realitzant una parada fotogràfica en els alineaments prehistòrics de Carnac, una autèntica joia mil·lenària. Amb més de 2.000 menhirs en conjunt, estem davant del monument megalític més extens de tot el món, aixecat al Neolític. Impressionats per aquestes vistes prosseguirem la nostra ruta cap a Concarneau, una petita vila costanera considerada el ‘Finis Terrae’ de França. Tindrem temps lliure per recórrer els seus petits carrers i enamorar-nos de la seva ciutadella, amb irresistible encant pesquer, abans de seguir la nostra ruta cap a Rennes; visita panoràmica de Rennes amb guia local. Destaquen les portes Mordelaises, que formen part de les muralles de la ciutat, reconstruïdes al S.XV. Veurem els exteriors de la Catedral, la reconstrucció dels quals es va dur a terme al S.XI; així com al Palau Episcopal, construït el 1672. Entre les construccions arquitectòniques modernes, on destaquen l’ Ajuntament i el Palau del Parlament. Trasllat a l’ Hotel, sopar i allotjament

DIA 13. RENNES -JOSSELIN- ROCHEFORT EN TERRE – RENNES

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Josselin per visita del seu Castell . (entrada inclosa) Pas crucial en el camí dels Ducs de Bretanya, Josselin va ser fundada al segle XI pel vescomte de Porhoët. Dinar . Continuació a Rochefort a Terre , conjunt minúscul de carrers llambordes sobre un elevat en el qual a penes conviuen mil habitants. Tanmateix, és un lloc molt singular, amb unes clares reminiscències medievals que es veuen esquitxades per flors i petits ateliers d’artistes. Antigament a la zona més baixa vivien els terrissaires, els adobers, etc. Mentre que a l’alta ho feien els nobles, els clergues i els militars. Una certa essència d’això encara es mantenen a les seves cases de granit amb teulades de pissarra, unes amb forma de sumptuosos palacets i d’altres que encara donen vida a tallers d’artesania originals. Retorn a Rennes ,sopar i allotjament.

DIA 14. RENNES-VANNES -GUERANDE – LE CROISIC – NANTES

Esmorzar a l’ hotel i sortida cap a Vannes. Ciutat artística i històrica al sud de Bretanya, Vannes es troba a les portes del Golf de Morbihan. La ciutat, fortificada pels romans, va créixer dins dels seus murs en l’època medieval i més tard es va estendre amb palaus. Continuació a Guerande poble amb un centre històric emmurallat, i a Le Croisic una zona costanera molt bonic. Dinar. Continuació a Nantes,trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 15. NANTES

Esmorzar a l’ Hotel. Començarem la nostra visita panoràmica amb guia local de Nantes, antiga capital de la Bretanya, on destaca el Castell dels ducs de Bretanya, la Catedral Gòtica, la Basílica de Sant Narcís o la moderna ciutat de la justícia, de l’arquitecte Jean Nouvel, la Borsa, el nucli antic i els habitatges de l’illa de Nantes, on va néixer i té la seva casa natal Julio Verne. Dinar en restaurant i a la tarda visita de l’Illa de les Màquines. Trasllat a l’Hotel, sopar i allotjament.

DIA 16. NANTES- FIT NANTES

Esmorzar. Matí lliure i a l’hora acordada trasllat a l’aeroport per prendre vol de tornada. Vol fins a Barcelona. Arribada i trasllat a Sabadell en privat.

VOLS

Data    Origen        Destí          Sortida  Arribada

09/06  Barcelona  Nantes        07.25     09.00

16/06  Nantes       Barcelona   17.00     18.30

PREU PER PERSONA :

– Entre 30 i 39 persones: 1.740€

– Entre 41 i 44 persones: 1.590€

– Entre 45 i 50 persones : 1.540€

Suplement habitació INDIVIDUAL: 420€

***Preu en base a un mínim de 30 persones pagant el viatge

EL PREU INCLOU

 • Bitllet d’avió en vols indicats directes
 • 1 nit en hotel 3* a Fougéres, voltants.
 • 1 nit en hotel 3* a Dinan, voltants
 • 1 nit en hotel 3* a Quimper, voltants
 • 2 nits en hotel 3* a Rennes, voltants.
 • 2 nits en hotel 3* a Nantes, voltants.
 • Autocar durant el recorregut des d’origen.
 • Règim de pensió completa, sense begudes. (7 dinars en restaurants locals i 7 sopars en restaurants o hotels, sense begudes)
 • Guia Local a Rennes, Nantes, Vannes.
 • Resta visites amb guia acompanyant Staff
 • Entrada Abadia de Mont Saint Michel amb guia local
 • Entrada Castell Vitré
 • Entrada Castell Fougéres
 • Entrada Castillo Josselin Entrada
 • Castell dels ducs de Bretanya
 • Entrada Illa de les Màquines a Nantes
 • Guia acompanyant Kareba durant tot el viatge
 • Xofer durant tot el viatge
 • Assegurança bàsica de viatge
 • Documentació (1 per habitació): 1 motxilla per persona + 1 porta documents per habitació…

EL PREU NO INCLOU

 • Begudes en els àpats
 • Entrades i visites no especificats en la cotització
 • Serveis extres a l’hotel: bugaderia, mini bar, etc.
 • Propines
 • Extres i qualsevol despesa personal
 • Qualsevol despesa no inclosa a l’apartat “El preu inclou”

OBSERVACIONS IMPORTANTS

 • Preus vàlids per a un mínim de 30 persones de pagament
 • Preus subjectes a disponibilitat en el moment de fer la reserva en ferm.
 • No hi ha cap servei bloquejat ni reservat
 • Qualsevol variació del nombre de participants s’haurà de re cotitzar.

PAGAMENT DE LA RESERVA

 • 500,00 euros en el moment de fer la reserva en ferm.
 • La resta de l’import 31 dies abans de la sortida del grup.
 • Els pagaments s’han de fer al l’IBAN de Kareba: ES33 0081 0561 1100 0142 2853

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 15 març 2024