Curs de fotografia

Curs de fotografia impartit pel Sr. Francesc Calero Aprendrem a gestionar correctament els nostres equips fotogr脿fics, les bases de la composici贸, la utilitzaci贸 de la llum per potenciar el subjecte de la fotografia, com jugar amb la profunditat de camp, etc. Les classes seran a la biblioteca del Local Social, de 10 a 12 del mat铆, en les seg眉ents dates: 16 i 23 de febrer, 2, 9, 16, 23 i 30 de mar莽 Les inscripcions tenen un cost de 3 euros.
Read more...

Presentaci贸 del llibre TANCA ELS ULLS, de la nostra cons貌cia Carme Falguera

Presentaci贸 al nostre local social per la seva autora.   Sinopsi En Pau Garriga, un home jove, es queda cec en un accident i, per tal d鈥檃judar-lo a adaptar-se a la seva nova situaci贸, la seva fam铆lia contracta una psic貌loga, la Mariona. Aquesta novel路la explica la hist貌ria de la recuperaci贸 d鈥檈n Pau, de l鈥檃cceptaci贸 de la seva ceguesa, de com ha d鈥檃prendre a manegar-se de nou en la foscor. I ho fa de la m脿 de la Mariona, a qui anirem descobrint a poc a poc. Cada cosa que fem, cada decisi贸 que prenem, t茅 uns efectes en les nostres vides, i en les dels altres. El temps ens ensenya que l鈥檈ss猫ncia d鈥檜na persona no canvia per molt que l鈥檈sbatussi la vida, i que som capa莽os d鈥檃ixecar-nos de terra i de mirar endavant, encara que no hi hagi llum. Les p猫rdues que patim, cadasc煤 les enfronta de manera diferent. Son les coses que vivim, i no pas el pas dels anys, les que ens fan madurar i prendre forma.
Read more...

Teatre Condal “J煤nior” de Joan Pera

L鈥檈xpresident Molt Honorable Senyor Mag铆 Folgueroles acaba de fer 80 anys i, certament, no ho porta molt b茅. Tot i que ja no t茅 gaire res a fer, ell se sent jove d鈥檈sperit i no t茅 cap intenci贸 de retirar-se. Ben al contrari, se sent tan fort i jove que s鈥檈st脿 plantejant fer un triatl贸 i pujar a l鈥橝concagua, que ell encara t茅 molta corda! Tanmateix, poc despr茅s de bufar les espelmes rep una visita sorpresa i no gaire desitjada: la Mort en persona li comunica que no faci m茅s plans de futur perqu猫 aviat tornar脿 per endur-se鈥檒. En Folgueroles se鈥檔 lamenta. Aix貌 茅s una injust铆cia i una p猫rdua per a la humanitat. Que ara se l鈥檈nduguin, quan encara li queden tantes coses per fer, tanta experi猫ncia vital i saviesa per repartir鈥 Oh, si pogu茅s tornar a ser jove, ara, amb tot el que ha apr猫s鈥 redre莽aria el pa铆s sencer! Dit i fet, la Mort li agafa la paraula i li concedeix el desig. Podr脿 tornar a viure en un cos jove durant una setmana, a veure com li va鈥, per貌 amb el que l鈥檈xpresident Molt Honorable Senyor Mag铆 Folgueroles no comptava 茅s amb el sentit de l鈥檋umor una mica particular que t茅 la Mort. S铆, passar脿 a ocupar el cos d鈥檜n jove, s铆, el d鈥檜n pintor anarquista i llibert铆 que, a m茅s, resulta que 茅s la parella o company o v猫rtex (o alguna cosa aix铆) de l鈥橝l铆cia, la filla d鈥檈n Folgueroles, amb qui fa anys que no es parla. No cal ni dir que la joventut d鈥檃vui dia no 茅s el que era i aquesta setmana se li far脿 molt llarga.
Read more...

Caminada Suau N煤m. 59: Castellar del Vall猫s – Sabadell

  Sortides: - a les 8 del mat铆 des del local social (Pla莽a dones del T猫xtil) - o a 1鈦4 de 9 davant del Taul铆 (estaci贸 bus C1). Dist脿ncia aproximada del recorregut: 9,50 quil貌metres Durada aproximada : 3 h. i mitja. Dificultat; Mitjana/baixa   Anirem amb el bus (Vallesana) fins la parada de Can Carner 鈥 Mercadona (Castellar del Vall猫s). En direcci贸 a la f脿brica Tolr脿 baixarem al riu Ripoll on farem cam铆 direcci贸 a Ribatallada i Sabadell, per finalitzar a la Torre de l鈥橝igua i Local Social.
Read more...

Anem a la muntanya N煤m 85: Font de Passavets – Les Agudes – Tur贸 de l’Home

Lloc de trobada: com sempre P脿rquing davant club de Tennis Sabadell Dist脿ncia del recorregut: 9,03 quil貌metres Desnivell: 554 m. Altura m脿xima : 1706 m. Circular: SI Dificultat: mitjana - mitja/alta Durada: 4,18 hores.   Des del Tennis Sabadell anirem fins a Santa Fe del Montseny (ruta recomanada: SBD- Ap7-Sant Celoni 鈥 Campins -Santa Fe). Des de la Font de Passavets farem l鈥檃scensi贸 fins Les Agudes, per passar posteriorment al Tur贸 de l鈥橦ome i retornar a la Font de Passavets. En acabar la sortida farem un dinar al Restaurant La Font de Cal Guardia de Fogars de Montcl煤s. (Men煤 de 15 鈧 no incl貌s el caf茅).   Es demana als assistents contesteu el men煤 que us ser脿 facilitat per WhatsApp.
Read more...

Auditori de Barcelona – Concert Serguei Prok贸fiev i Dmitri Xostak贸vitx – O.B.C. amb Isata Kanneh-Mason

  REPERTORI Serguei Prok贸fiev: Concert per a piano n煤m. 3 a Do, op. 26 (1921) 28鈥 Dmitri Xostak贸vitx: Simfonia n煤m. 10 al meu m, op. 93 (1946-1953) 50鈥 ARTISTES Orquestra Simf貌nica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) Isata Kanneh-Mason, piano Anja Bihlmaier, direcci贸 PROGRAMA Despr茅s d'una Novena simfonia sarc脿stica, quan el poder esperava un cant a la vict貌ria militar russa sobre Alemanya, Dmitri Xostak贸vitx va escriure la Desena despr茅s de superar un entorn hostil, i l'obra es va estrenar el mateix any de la mort de Stalin. Poc abans havia estat acomiadat del conservatori i acusat de formalista i enemic del poble. En canvi, la seva D猫cima va obtenir un gran 猫xit i donaria pas a uns anys de gran reconeixement nacional i internacional. Tot i aix貌, l'oficialisme sovi猫tic mai no va entendre aquesta partitura sense heroisme o imatges conciliadores i enigm脿tica en el fons, per貌 destaca en el cat脿leg d'un dels m茅s grans simfonistes del segle passat. Serguei Prok贸fiev va ser tamb茅 titllat de 鈥渇ormalista鈥, per貌 quan va estrenar el seu Concert per a piano n煤m. 3 a Chicago ja feia tres anys que havia abandonat R煤ssia. A la seva m煤sica per a piano descobrim les seves obres m茅s inspirades, sempre imbu茂des d'una lectura ir貌nica de la tradici贸. L麓agressivitat r铆tmica, el lirisme irresistible i el virtuosisme del solista en el di脿leg amb l麓orquestra han fet d麓aquest concert una de les obres m茅s populars de tota la seva producci贸.
Read more...

Teatre Poliorama – L’alegria que passa amb Dagoll Dagom

  Un poble gris, mon貌ton i industrial veu com es trenca la seva rutina laboral amb l'arribada d'un gran espectacle musical. La companyia ha estat contractada per l'alcalde del poble i propietari de l'煤nica f脿brica en tota la seva poblaci贸. Joan, el fill de l'alcalde que est脿 a punt de casar-se amb la seva parella Lina, s'enamora de la gran estrella Zaira i vol fugir amb ella lluny del poble gris. Zaira, en canvi, est脿 cansada de la seva vida n貌mada i desitjaria romandre al poble i portar una vida amb tranquilitat. Al seu costat Puck, l'agressiu manager, la maltracta creient-la de la seva propietat i li exigeix que continu茂. L'autoritari i fals dem贸crata alcalde obliga al seu fill a desistir dels seus somnis.
Read more...