Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Teatre Romea: La dona Fantasma

Data i hora novembre 23, 2023 de 6:00 pm a 10:00 pm
Preu €31
Inscriu-te a l'activitat!

Pots inscriure't sol/a o amb la teva parella


Inscriure'm a l'activitat

– Descripció de l'esdeveniment

La dona fantasma és una comèdia delirant i excessiva, una sàtira immoral sobre la moral, una revisió sobre la funció de la ficció, un retorn a la infància, al primer amor, en el moment que tot era possible, com al teatre.

La dona fantasma gira al voltant de quatre mestres a finals dels anys setanta. Porten una vida intensa i malenconiós, marcada per la cura dels pares i dels fills, pels desenganys amorosos i pels desafiaments que els provoquen els seus alumnes. El que és extraordinari irromp en aquesta quotidianitat esglaiadora: una dona fantasma.

L?aparició del fantasma és la porta d?entrada a un altre món: el del passat, el de la memòria. La ficció per explicar allò impossible. El teatre com a sessió d’espiritisme. El teatre com a artefacte de memòria. De fantasmes, d’espectres, de morts que parlen; de tot això és feta la història, i de tot això està fet el teatre.

Què és ser un fantasma? Només el teatre ho pot respondre.

  • Dijous, 23 de novembre 2023
  • Sortida de plaça Dones del tèxtil a les 18:15 hores.
  • Sortida del camp de futbol a les 18:20 hores.
  • Quota única per persona 31,00 euros *   **
  • Termini d’inscripció màxim el 30 d’octubre, o abans si s’esgoten les 60 localitats que s’assignaran, com sempre, per RIGORÓS ordre d’inscripció.

*  Butaca teatre 21,00 euros + autocar 10,00 euros. (el preu de l’autocar podria variar lleugerament en funció del nombre d’inscrits).

**  Aprovat en la recent Assemblea: Cada soci pot anar acompanyat per una altra persona al mateix preu que el soci. Per cada acompanyant suplementari carregarem al soci un complement de 5 euros a la quota anual.